Çorum Mercek Haber

Şehit ailelerinden Çorumspor’a destek

Şehit ailelerinden Çorumspor’a destek

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği, Pazar günü sahasında Niğde Anadolu FK’yı konuk edecek Çorum FK’nın antrenmanını ziyaret etti.

Dernek Başkanı Galip Deniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Yeşildağ, Gülay Erkoç, Metehan Çoban, Yusuf Ziya Kapaklı ve Mustafa Demir’den oluşan dernek heyetini, kapıda Kulüp Müdürü Özgür Yıldırım karşıladı.

“DUALARIMIZLA SİZLERİN YANINDAYIZ”

Daha sonra Kulüp Başkan Vekili Serkan Güney ve Teknik Direktör Ergün Penbe’nin de katılımı ile dinlenme salonunda futbol üzerine gerçekleşen sohbette Başkan Galip Deniz, Niğde Anadolu FK karşısında Çorum FK’ya başarılar diledi.

Çorum FK’nın manevi olarak yanında olduklarını da ifade eden Deniz, “Dualarımızla sizin yanınızdayız. Başarınızla gurur duyuyoruz. Umarım Play-Off’a kalır, oradan da 1.Lig’e çıkan takım Çorum FK olur” diyerek Penbe’ye plaket takdim etti.

KAPTAN YILDIRIM’A ÇİÇEK VERDİLER

Başkan Deniz’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Ergün Penbe, “Şehir Play-Off’a inanmış durumda. Biz de futbolcularımızı buna inandırmaya çalışıyoruz. Teknik heyet olarak maç maç oyuncularımızı motive etmeye çalışıyoruz. Sizlerin de manevi desteği ile bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

Daha sonra antrenman sahasına inen heyet, burada da futbolcularla bir araya gelerek Niğde Anadolu FK maçında başarılar diledi.

Ailesi ile birlikte Çorum FK tesislerine gelen bir şehit çocuğu ise ilk olarak Teknik Direktör Ergün Penbe’ye, daha sonra kaptan Murat Yıldırım’a çiçek takdim etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ