Çorum Mercek Haber

Ceylan’dan kadın futbol takımına destek sözü!

Ceylan’dan kadın futbol takımına destek sözü!

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Özel Sporcular Azim ve Başarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Aktı, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularıyla bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Fatih Aktı, yönetim kurulu üyeleri Furkan Çiftçioğlu, Berkay Göktürk, Kulüp bünyesinde bulunan kadın futbol takımı kaptanları Merve Kızılkaya, İlknur Atlamaz ve kulüp bünyesindeki erkek takımı temsilcisi Ömer Doğru ile görüşen Milletvekili Ceylan, hem kulüp faaliyetleri hakkında bilgi aldı, hem de taleplerini dinledi.

Görüşmede ağırlıklı olarak Çorum’da kadınların futbola yönelmesi ve ilginin artırılması için yapılması gereken konular istişare edilirken, Milletvekili Ceylan, amatör spor kulüplerinin kadın futbolunda yapılabilecekleri ve liglere kazandırmak için eğitim başta olmak üzere her türlü projeye destek sağlayabileceklerini anlattı.

Milletvekili olarak her zaman gençliği önemsediği ve ülkenin geleceğinin teminatı olan gençler için yapılacak her çalışmayı desteklediğini kaydeden Ceylan, kadın futbol takımına imkanlar dahilinde forma ve malzeme ihtiyacı verebileceklerini, aynı zaman da antrenman sahası konularında yardımcı olabileceklerini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ