Çorum Mercek Haber

Kargı şoför esnafı Çerikci’nin yanında

Kargı şoför esnafı Çerikci’nin yanında

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası başkan ve yönetiminden de tam destek aldı.

Önümüzdeki ay içerisinde yapılması beklenen Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulu öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası yönetimiyle iftar programında bir araya geldi.

Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Orhan Camcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftara ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci ile birlikte Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Elektrikçiler ve Su Tesisatçılar Odası Başkanı Erol Bozkurt, Dodurga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Türkoğlu, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Çorum Sobacı ve Çilingirciler Odası Başkanı Hasan İlhan, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Çorum Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık ile oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar programında ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, seçimi kazanması halinde yapacağı hizmetler ve projelerini anlattı. Çerikci, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Orhan Camcı ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Orhan Camcı ise yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıkları istişare sonucunda ÇESOB seçimlerinde Erdoğan Çerikci’yi destekleme kararı aldıklarını belirtti. Camcı, kararı oybirliği ile aldıklarını ve tam kadro olarak Çerikci’nin yanında olduklarını ifade ederken, Çerikci’ye çıktığı hizmet yarışında başarılar diledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ