Çorum Mercek Haber

Belediyeden futbolculara 500 bin TL prim dopingi

Belediyeden futbolculara 500 bin TL prim dopingi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Futbol Kulübü’nü  ziyaret etti. Aşgın, futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle iftarda bir araya geldi.

Aşgın’ın iftar sonrası verdiği müjdeler büyük Çorum FK’da ve spor kamuoyunda büyük heyecan yarattı.

İftar sonrası futbolcularla ve teknik heyetle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, burada futbolculara ilk etapta 200 bin TL prim sözü verdi. Primin futbolcuların hesaplarına yattığını belirten Başkan Aşgın, play-off’lara kalınması halinde 300 bin TL daha prim vereceklerini vurguladı.

Çorum FK’nın ligde özellikle son haftalarda gösterdiği performans ile şehirde büyük bir heyecan uyandırdığını, kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “Son 5 maçta 11 puan alarak 58 puan toparladınız. Play-off’un ensesindesiniz. 1 puan farkla play-off’u takip eden bir noktaya Çorum FK’yı getirdiğiniz. Başta yönetimimiz olmak üzere teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu şehrin Belediye Başkanı olarak takımımızı gurur duyacağımız bir noktaya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum FK’nın bu başarısının şehirde heyecan uyandırdığını dile getiren Başkan Aşgın, “Şehrimiz takımımızı biliyor, seviyor ve sahip çıkıyor. Maçları mümkün olduğunca takip ediyorum. İçerideki maçların önemli kısmına bizzat katıldım. Son maçtaki azminizi, kararlılığınızı, heyecanınızı 90+7’ye kadar sürdürdünüz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” şeklinde konuştu.

“ÇORUM FK’NIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ BİZİZ”

Başkan Aşgın, Çorum FK’ya çok önemli desteklerde bulunduklarının altını çizerek, bu desteklerinin devam ettiğini belirtti.

Aşgın, “Belediyemiz her zaman Çorumspor’un ve Çorum FK’nın yanında oldu. Her türlü desteği verdi. Çoğu 1. Lig takımlarında olmayan modern ve her türlü imkânın olduğu bir stadyumu Çorum Belediyesi olarak bizler yaptık. 70 dönümlük arazisiyle 400 Milyon TL’lik bir maliyeti bulunan bu stadyumu Belediyemiz, Çorum FK’ya ve tüm Çorumlulara armağan etti. İçerisinde bulunduğumuz tesisler de yine Belediyemiz tarafından yapıldı ve bu örnek tesisi Çorum FK’ya devrettik. Yine buranın maliyetine baktığımızda bugünkü rakamlarla 39 Milyon TL. Tabi desteklerimiz bunlarla sınırlı değil. Şu an 8 personelimiz Çorum FK’ya hizmet ediyor. Deplasman masrafları konusunda da destekliyoruz” diye konuştu.

3 YILDA 7 MİLYON 390 BİN TL SPONSORLUK DESTEĞİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden bugüne toplam 7 Milyon 390 bin TL sponsorluk desteği verdiklerini söyledi.

Sponsorluk anlaşmalarının yapılmasının hemen akabinde ödemeleri gecikmeden yaptıklarını, sözleşmede belirtilen tarihlerden önce peşinen yaptıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Çorum FK, bizim ortak paydamız. Biz stadyuma geldiğimiz zaman siyasi görüşüne, inancına, cinsiyetine bakmadan hep beraber Çorum diye bağırıyoruz. Çorumlu olmanın mutluluğunu, gururunu sayenizde yaşıyoruz. Biz bu görevde olduğumuz sürece Çorum FK, asla yalnız değildir, asla sahipsiz değildir. Sizlerin yanında olduğumuzu göstermek, sizlere bunu hissettirmek için buradayız. Asla yalnız değilsiniz” dedi.

200 BİN TL’LİK PRİM FUTBOLCULARIN HESABINDA

Aşgın, 200 bin TL’lik primin futbolcuların hesabına yatırıldığını belirtti. Çorum FK’lı futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldiği toplantıda prim müjdesini açıklayan Başkan Aşgın, “Play Off mücadelesi veren takımımıza 200 bin TL’lik primimizi açıkladık. Play Off’lara kalınması halinde de 300 Bin TL daha pirim vereceğimizi buradan ilan etmek istiyorum. Plaf Off’u garantilediğiniz gün primleriniz hesabınızda olacak. Biz imkânlarımız ölçüsünde bu zamana kadar en büyük desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Çorum FK siportif direktörü Yakup Ateş de yaptığı konuşmada Başkan Aşgın’ın kendilerine yönelik ilgisi ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ateş, “Teknik heyetimiz, yönetimimiz ve futbolcu arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Maddi manevi her zaman gerek tribünden gerekse bugün bu mübarek günde yoğun programınızda bizlere zaman ayırıp burada olduğunuz için bütün ekibimiz adına teşekkür ediyorum. Çorum FK’ya destek anlamında büyük bir kıvılcım yaşattınız. Oyuncu kardeşlerimizle bir mücadele içerisindeyiz, bizim amacımız Çorum FK’yı 1. Lig’e taşıyabilmek” ifadesini kullandı.

Çorum FK takım kaptanı Murat Yıldırım da futbolcular adına yaptığı konuşmada Başkan Aşgın’ın bu zamana kadar her türlü desteği verdiğini ifade ederek “Biz hep beraber elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tüm mücadelemizi vereceğiz. İnşallah da başarır, hep beraber o kupayı kaldırırız” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ