Çorum Mercek Haber

Sahte jandarmalara JASAT timlerinden operasyon

Sahte jandarmalara JASAT timlerinden operasyon

Çorum’da kendilerini jandarma olarak tanıtıp bir kişiyi yaralayan şahıslar, yapılan başarılı bir operasyon ile yakalandı.

Yapılan açıklamaya göre, Dodurga ilçesi Tutuş köyünde 18 Mart 2022 günü saat 21.20 sıralarında “çakar lamba” takılı sivil araçtan inen ve kendilerini Jandarma olarak tanıtan, yüzünde maske ve başlarında bere olan iki şüpheli şahıs, durdurdukları araçta bulunan bir vatandaşı kasten yaralayarak olay yerinden plakasız bir araçla kaçtılar.

Olayı gerçekleştiren firari şüphelilerin kimliklerinin tespiti ve yakalanması maksadıyla Jandarmanın Dedektifleri Çorum JASAT, Samsun JASAT, Ordu-Ünye JASAT ve Dodurga İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şüphelilerden birinin kimlik ve adres bilgileri tespit edildi. Şahıs, yapılan operasyon sonucu olayda kullandığı araçla birlikte Ordu’nun Ünye ilçesinde yakalandı ve sevk edildiği Adli makamlarca tutuklandı.

Çorum, Samsun ve Ordu Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen koordineli araştırmalar neticesinde olaya karışan ikinci şüphelinin de açık kimlik bilgileri tespit edildi. Şüpheli şahıs, yapılan operasyon sonucu yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, faili meçhul olayların araştırılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ