Çorum Mercek Haber

Karateciler, kuşak sınavında ter döktü

Karateciler, kuşak sınavında ter döktü

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından karate branşında düzenlenen 4 aylık eğitimin ardından başarılı olan sporculara kuşakları düzenlenen törenle verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nadir Solak, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, törende yaptığı konuşmada Türk Bayrağını olimpiyatlarda dalgalandıracak sporcuların yetişmesi için spora yönelik her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Bu konuda biz ve velileriniz her türlü fedakârlığa hazırız. Kuşak atlayan bütün yavrularımızı tebrik ediyorum. Hem eğitim alanlarında hem spor yaşantılarında gençlerimize üstün başarılar diliyorum. Hafta sonu yavrularını yalnız bırakmayarak sınavlarına gelen velilerimize de teşekkür ediyorum. Yeni kuşaklarınız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan sınavlarda 26 sporcu beyaz kemerden sarı kemere, 30 sporcu sarı kemerden turuncu kemere, 14 sporcu turuncu kemerden yeşil kemere, 6 sporcu yeşil kemerden mavi kemere, 4 sporcu mavi kemerden kahverengi kemere geçmeye hak kazandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ