Çorum Mercek Haber

“Kötü günler geride kaldı, sırada daha kötü günler var!”

“Kötü günler geride kaldı, sırada daha kötü günler var!”

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hayat pahalılığı nedeniyle insanların Türkiye’de alım gücünün tamamen tükenme noktasına geldiğini belirterek, hükümete, ‘Bu halk bu eziyete bu cefaya layık mı?’ diye sordu.

İktidar borazanlarının sürekli Türkiye’yi başka ülkelerle kıyaslayarak algı yaratmaya çalıştığını kaydeden Şahiner, “Yok dış güçlerin oyunuymuş, Amerika’da, Avrupa’da enflasyon nedeni ile insanlar çok zor durumdaymış. Türkiye, sağlam bir zeminde güvenle yoluna devam ediyormuş falanmış, filanmış. Bunların hepsi yalan!” ifadesini kullandı.

“ÇOLUK – ÇOCUK KIŞ GÜNÜ DONUYOR”

Şahiner, “Millet geçim derdine düşmüş nefes alamıyor. Temel ihtiyaç, gıda fiyatları 3 katına çıktı, borsa gibi çıkmaya devam ediyor. Dolar her geçen gün katlanarak paramızı pul etti. Akaryakıta hemen hemen her gün zam gelir oldu. Gübre fiyatları el yakıyor, çiftçi perişan. Elektrik, doğalgaz zamları vatandaşı perişan etti, evler ısınamaz hale geldi. Çoluk çocuk kış günü donuyor. AKP bunların hepsini görüyor ama görmezden geliyor” dedi.

“İNSANLARIN GÜLME HAKKINI ELLERİNDEN ALDILAR”

Ülkede büyük bir geçim sıkıntısı problemi oluştuğunu belirten Şahiner, “Sokaktaki hiçbir vatandaşın yüzü gülmüyor! Mevcut iktidarın beceriksizliği yüzünden insanımız yokluk ve yoksulluğa mahkum oldu. Millet boğazının derdine düşmüş, faturalarla başa çıkamaz hale gelmiş, evlerde kombi yanmıyor, soba yanmıyor, 1 adet patlıcan 7 lira, biberin kilosu 30 lira olmuş, hükümete borazanlık yapanlar daha hala dış güç masalları anlatıyor.

“SİZ CUMA HUTBESİNİ YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ”

Akrabayı koru kolla derken ÇETE kur, hepsini onlara yedir demiyor!

20 yıl önce ülkede huzur vardı, rahatlık vardı, esnaf, çiftçi ve işçi para kazanıyordu, geçim vardı. Sizin 20 yıllık iktidarınız döneminde camide yanlış anlayıp yoksulun tepesine binerek zengin ettiğiniz akrabalarınız var. Üçer, beşer maaş alan yakınlarınız ve hatta ihalelere, ranta doymayan 5’li çeteniz var.

Sizler ve koruyup kolladığınız yandaşlarınızın, akrabalarınızın çocukları Avrupalarda devletin bursları ile okurken, sözde zam yaptığınız ama daha cebine bile girmeden parası buharlaşan asgari ücretli bugün, aidatını ödeyemediği için üniversiteye hazırlanan çocuğunu dershaneden almak zorunda kalıyor. Vebal büyük. Hesap büyük” diye konuştu.

“SİZİ SANDIKLA GETİREN BU MİLLET,

SİZİ AYNI SANDIĞA GÖMECEK”

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, işçisi, emeklisi, esnafı, öğrencisi ile bu milletin beceriksiz ve liyakatsız kadrolara gereken cevabı sandıkta vereceğini belirterek, “Hesap günü yakın. İktidar da bunun farkında. Bürokrasisi, yargısı, yasaması iktidar emrine girmiş bir ülkede adalet tesis edilemez. Siyasi bir partinin emrine girerek parti propagandası yapan devlet adamları ‘Sözde devlet adamları’ ile ülke yönetilemez. En kısa zamanda ‘Erken Seçim’e gidilerek, devletin tüm yönetim kademelerine liyakatlı, Allah korkusu olan, hiç bir durumda adaletten sapmayan, çalmayan, çaldırmayan devletine ve milletine bağlı kadrolar getirilmelidir. Türk milleti, gerekeni sandıkta mutlaka yapacaktır” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ