Çorum Mercek Haber

Başka canlar yanmasın, Çevreyoluna acil önlem…

Başka canlar yanmasın, Çevreyoluna acil önlem…

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yıllardır çok sayıda cana malolan Çorum Çevreyolu’nda ciddi önlemler alınmamasını eleştirerek, İlim Yayma Cemiyeti Kavşağında 11 yaşındaki bir çocuğun feci şekilde hayatını kaybetmesinin bardağı taşıran son damla olduğunu kaydetti.

Yetkili kurumları ve iktidar partisini acilen Çorum Çevreyolunda gerekli düzenlemeleri yapmaya davet eden Tahtasız, “daha kaç canımızın hayatını kaybetmesini bekliyorsunuz. Başka ocaklar sönmesin, başka hayatlar yok olmasın. Şehir içinde kalan çevreyolu, kuzey ve güney çevreyolu olmak üzere acilen yeniden planlanmalı, Pazartesi pazarının yeri değiştirilmeli, bölgeye üst geçit yapılmalıdır” dedi.

Tahtasız, “Çevreyolu İlim Yayma Kavşağı yıllardır bir tehdit olarak karşımızda durmaktadır. Bu bölgede semt pazarı kurulduğu için Pazartesi günleri tehlikenin boyutu daha da büyümektedir. Yıllardır meydana gelen kazalar artık yetkililerimize bir ders olmalıdır. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. Bu bölgede bir an önce gereken tedbirler alınmalıdır. Başka hayatlar sönmesin artık…” ifadesini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ