Çorum Mercek Haber

Ulukavak, kapanan karakolunu geri istiyor

Ulukavak, kapanan karakolunu geri istiyor

Ulukavak Mahallesi Yaşatma ve Dayanışma Derneği, 1999-2000 yıllarında kapanan Ulukavak Karakolunun tekrar faaliyete geçmesini talep etti.

Ulukavak Mahallesi Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Kılıç, mahallede asayiş olaylarının son zamanlarda had safhaya ulaştığını belirterek, bu durumun halk arasında huzursuzluğa yol açtığını, bölgede polis merkezine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

Kılıç, “Çorum –Osmancık karayolunda bulunan İkizler Benzinliği arkasında Sarılık Sokak Köprübaşı Caddesinde eski karakolumuzun 100 metre karelik arsası, Sağlık İl Müdürlüğüne geçti.

Son zamanlarda bıçaklama, vurma, iş yeri kurşunlamalara sahne olan mahallemizde huzur kalmadı. Yetkililerin bir türlü önünü alamadığı bu olaylardan dolayı Ulukavak Mahallesi halkı olarak huzursuzuz. Ulukavak Mahallesi Yaşatma Dayanışma Derneği olarak büyük bir nüfus kitlesine, 40 bin seçmene sahip olan mahallemizde polis merkezinin hizmete başlamasını talep ediyoruz” dedi.

Amaçlarının mahallenin sorunlarının çözülmesine katkı sağlamak olduğunun altını çizen Kılıç, siyasileri, yetkili kurumları ve bürokratları mahalle halkının sesine kulak vermeye çağırdı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ