Çorum Mercek Haber

Oto Tamirciler Odası’ndan Belediye’ye “kar” teşekkürü

Oto Tamirciler Odası’ndan Belediye’ye “kar” teşekkürü

Çorum Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek, “Esnaf dostu Belediye Başkanımız hiçbir ayrım yapmadan Çorum Sanayi Sitesi’nde karla mücadele çalışma yapılması için talimat verdi. Esnafımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etkili kar yağışının başlamasıyla şehrin dört bir yanında seferber olan Belediye ekipleri, 7/24 çalışmalarına devam ediyor.

Çorum Sanayi Sitesi’nde yapılan çalışmaların civar illere de örnek olması gerektiğini, örnek çalışmalar yürütüldüğünün altını çizen Necmettin Uzun, “Kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren, Pazar günü sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar sanayi sitemizde de devam etti. Belediye Başkanımız hiçbir kimseyi ayırmadık, ayırmayacağız düşünceciyle çalışıyor. Önce esnaf, önce halk diyen bir Belediye Başkanımız var. Sanayimizin en güzel şekilde temizlendiğini ben biliyorum. Belediye ekipleri, öncelikle ana yolların daha sonra ara yolları temizleyeceklerini söylediler. Sanayimizde çalışmalar gece geç saatte de devam ediyor. Bu seneye kadar böyle güzel kar yağmamıştı. Dua edelim ki Rabbim daha çok kar versin de suyumuz kesilmesin” dedi.

Özverili çalışmalar sayesinde Çorum Sanayi Sitesi’nde kapalı yol olmadığının altını çizen Necmettin Uzun, “Hiçbir ayrım yapmadan karla mücadele çalışması yapan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve tüm ekiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ