Çorum Mercek Haber

Belediye, Çiftlikpınarı’nda yeni yollar açıyor

Belediye, Çiftlikpınarı’nda yeni yollar açıyor

Çorum Belediyesi, trafiği rahatlatacak yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çiftlikpınarı Mevkiinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Çiftlikpınarı Caddesinde altyapı çalışmasına devam eden belediye ekipleri, aynı zamanda yeni bağlantı yolları da açıyor.

Belediye ekipleri Çiftlik Pınar Caddesinde ve bağlantı yollarında 1500 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı döşüyor.

Çevre Yolu üzerinde yapılması planlanan yeni İskilip Yolu Kavşağı ve devamında Çiftlikpınarı Caddesi ve bağlantı yolları ile Osmancık köprüsünde ve İlim Yayma Kavşağında oluşan yoğun trafiği rahatlatacak.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Yeni yollar açarak bölgenin yapılaşmasına ve gelişmesine zemin hazırlıyoruz. Çiftlikpınarı mevkiinde yapmış olduğumuz altyapı çalışmaları ve yeni bağlantı yolları bölgedeki trafiği de büyük ölçüde rahatlatacak. Yapılması planlanan yeni İskilip Yolu Kavşağı ve Çiftlikpınarı mevkiinde yaptığımız çalışmalarla birlikte İlim Yayma Kavşağında ve Osmancık Köprüsünde oluşan trafik yığılmasının önüne geçmiş olacağız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ