Çorum Mercek Haber

BTP’den Baro ve Ziraat Odası ziyareti

BTP’den Baro ve Ziraat Odası ziyareti

Bağımsız Türkiye Partisi yöneticileri, Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar’ı ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’ı ziyaret etti.

BTP Genel Sekreteri Av. Mustafa Pak, Çorum İl Başkanı Mehmet Ali Tanık, BTP Avrupa Ülkeleri Başkanı Yasin Yıldırım ve BTP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Şahin’den oluşan heyet, ilk olarak Çorum Barosu’nu ziyaret etti.

Türkiye’deki adalet ve hukuk problemlerinin masaya yatırıldığı görüşmede BTP heyeti, partinin hukuk alanında yapacağı çalışmalarını ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılıklarını ifade etti.

14 Nisan 2020 tarihinde kaybettiğimiz Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş için taziye dileklerini ileten Başkan Yaşar, yeni Genel Başkan Av. Hüseyin Baş’ı görevinden dolayı tebrik etti.

Ülkemizi kutuplaştırmadan, her kesimi kucaklayan bir siyaset anlayışları olduğunu belirten Genel Sekreter Mustafa Pak, Başkan Kenan Yaşar’ı kongreye davet etti.

Atatürk’e atılan iftiralara karşı Prof. Dr. Haydar Baş’ın kaleme aldığı “Hoşgeldin Atatürk” kitabının Türkiye üstündeki olumlu etkilerinin konuşulduğu ziyarette, milletçe Atatürk ve Ehlibeytle birlikte ayrışmadan bir arada yaşayabileceğimizi belirten Pak, Ehlibeyt in hakkını veren tek görüşün de BTP görüşü olduğunu vurguladı.

Partinin çok geniş bir kadrosu olduğunu, genç bir genel başkanla çalıştıklarını, aynı zamanda da Prof. Dr. Haydar Baş’ın yetiştirdiği, partiyi emanet ettiği çok tecrübeli bir kadro olduğundan bahseden Pak, “Genel Başkanımızın tam kadro arkasından yürüyoruz. Türkiye’nin tek çıkar yolu BTP’yi iktidara getirmektir” dedi.

BTP’DEN ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

BTP Genel Sekreteri Av. Mustafa Pak, Çorum İl Başkanı Mehmet Ali Tanık, BTP Avrupa Ülkeleri Başkanı Yasin Yıldırım ve BTP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Şahin’den oluşan heyet, Çorum Ziraat Odasını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile Çorum’un tarımla ilgili sıkıntıları konuşuldu.

Çiftçilerin bulunduğu zor şartlar ve emeklerinin karşılıklarını alamamaları görüşmenin gündemiydi.

Ziyarette Bağımsız Türkiye Partisi’nin tarım politikaları istişare edildi, Prof. Dr. Haydar Baş’ın Milli Ekonomi Modeli tezindeki tarım politikaları konuşuldu.

Ayrıca 17 Ekim Pazar günü gerçekleşecek Çorum İl Kongresine Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve yönetimi davet edildi.

Türkiye’nin yeni ve doğru görüşlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Sayan, Av. Hüseyin Baş’a bu yaşta girdiği mücadele için teşekkürlerini iletti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ