Çorum Mercek Haber

“Esnafın emrindeyiz”

“Esnafın emrindeyiz”

AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Esnafa yönelik ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Aşgın ve Milletvekili Ceylan, Kubbeli Caddesinde faaliyetlerini sürdüren esnafla hasbihal etti.

Çorum esnafı ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Başkan Aşgın, “Esnafımızın görüşlerini, fikirlerini önemsiyor, ekonomimizin bel kemiği olan esnafımızı dikkate dinliyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayretle şehrin dört bir yanında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalarımızla birlikte toplumun tüm kesimleriyle sürekli olarak iletişim halindeyiz. Ekonomimizin bel kemiği olan esnafımızla da her fırsatta bir araya geliyor onların dertlerini dinliyoruz. Esnafımızın yüzü gülerse, toplumun büyük kesiminin yüzü güler. Bizler esnafımızın yüzünü güldürmek için elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Esnafımızın emrindeyiz” dedi.

Başkan Aşgın, esnaf ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Esnafın ve vatandaşların taleplerine önem verdiklerini aktaran Milletvekili Ceylan ise, “Biz ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için buradayız. Özellikle esnafımız ekonominin can damarıdır. Bu konuda da saha çalışmalarımızda onları sık sık ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmaya özen ve önem gösteriyoruz. Bu sebeple esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini yüz yüze dinlemek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bize ulaştırılan sorun ve taleplerin çözülebilirliğine göre anında müdahil olarak gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Çözüm noktasındaki hızımızı da sahaya yansıtmaya çalışıyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ