Çorum Mercek Haber

Tır, demir köprüye çarptı: 1 ölü

Tır, demir köprüye çarptı: 1 ölü

Çorum’da bir TIR’ın üst geçit köprüsüne çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Kaza sabah saatlerinde Çevreyolu Bulvarı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Samsun istikametine seyreden Oğuzhan K.’nın kullandığı 55 AZE 73 plakalı çimento hammaddesi yüklü  TIR, üst geçit köprüsüne çarparak kaza yaptı.

Kazanın ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Çarpmanın şiddeti ile hurdaya dönen TIR içerisinde sıkışan sürücü, Çorum Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekibinin çalışmaları ile sıkıştığı yerden çıkartıldı. Oğuzhan K., 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

DEMİR KÖPRÜYE ÇARPARAK DURABİLDİ

Kaza yerinde yapılan olay yeri incelemesinde TIR’ın yaklaşık 50 metre boyunca yol kenarında bulunan çelik bariyerleri de kopartarak sürüklendiği ve üst geçit köprüsünün ayağına çarparak durduğu belirlenirken, sürücünün direksiyon başında uyumuş olması ihtimali üzerinde duruluyor.

TIR sürücüsü Oğuzhan K., olay yerine çağrılan cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan çarpışmanın şiddeti ile üst geçit köprüsünün ana ayaklarından biri koparken, çarpışmanın şiddeti ile devrilerek hurdaya dönen TIR da vinç yardımı ile yol üzerinden kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Çorum Ajans)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ