Çorum Mercek Haber

Fabrikada yangın!

Fabrikada yangın!

Çorum’da faaliyet gösteren bir çelik döküm fabrikasında yangın çıktı.

Vardiya saatinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir çelik döküm fabrikasının modelhane bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına ilk olarak işçiler ve Sanayi Müdürlüğü itfaiye ekipleri müdahale etti.

Alevlerin büyümesi üzerine bölgeye Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait çok sayıda ekip sevk edildi.

Yangının duyulması üzerine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da programını yarıda keserek olay yerine geldi. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’tan bilgi alan Başkan Aşgın, fabrika sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük tesellileri olduğunu dile getiren Aşgın, “Yüce Allah’tan temennimiz bir daha böyle olaylar yaşanmaması” dedi.

Türkiye’nin en büyük çelik döküm fabrikaları arasında yer aldığı öğrenilen fabrikadaki yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. (Çorum Ajans)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ