Çorum Mercek Haber

Oğuzlar’da bayram şenliği

Oğuzlar’da bayram şenliği

Pandemi süreci nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen Oğuzlar halkı, normalleşme sürecinin ardından Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bayram şenliğinde buluşarak hasret giderdi.

Oğuzlar Belediyesi tarafından Kurban Bayramının üçüncü ve dördüncü günlerinde yerel sanatçıların katılımı ile şenlik düzenlendi.

Bayram şenliklerinin ilk gününde yerel sanatçılar Reha Özsemerci ve Ferhat Türk tarafından türkü şöleni düzenlenirken, diğer etkinlikte ise açık hava sinema gösterimi ve Oğuzlar Belediyesi’nin 2,5 yıllık süreçte yaptığı çalışmaların aktarımı gerçekleştirildi.

Oğuzlar Kaymakamı Onur Alp Bıçakcı, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, MHP İlçe Başkanı Ahmet Çörekçi ve Oğuzlar halkının katılımıyla düzenlenen şenlikler, coşku içerisinde tamamlandı.

İlçe halkına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “Bayramlar birlikte oldukça daha güzel ve daha anlamlıdır. Bayramın güzelliğini, samimiyetini paylaşmak adına biraraya geldiğiniz için herkese teşekkür ederim, birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ