Çorum Mercek Haber

Kaza yapan jeep patladı, yaralılar saniyelerle kurtuldu

Kaza yapan jeep patladı, yaralılar saniyelerle kurtuldu

Çorum’da bir otomobil ile jeepin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı, araçlardan biri patlayarak tamamen yandı.

Otomobil içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Kaza, Çorum-Samsın Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Çorum merkez istikametine seyir halinde olan Selim Y.’nin kullandığı 07 AFZ 033 plakalı otomobil, Atçalı Köyü kavşağında aynı yöne giden Gültekin A.’nın kullandığı 19 ABU 496 plakalı jeepe arkadan çarptı.

Çarpışmanın şiddeti ile jeep, istinat duvarına çarparken, otomobil ise yaklaşık 75 metre sürüklendikten sonra şarampole yattı.

Kazanın ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Kaza nedeniyle Samsun-Çorum Karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı.

İstinat duvarına çarparak duran jeep içerisindeki yaralılar Gültekin A. ve Pehlül K., diğer sürücülerin yardımı ile araç içerisinden çıkartıldı. Yaralıların araçtan çıkartılmasından saniyeler sonra meydana gelen patlama ile araç tamamen yanarak kül oldu.

SIKIŞAN SÜRÜCÜ İÇİN SEFERBER OLDULAR

Önünde seyreden jeepe arkadan çarpan otomobil asfaltta yaklaşık 75 metre sürüklendikten sonra şarampole yattı. Hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan sürücü Selim Y., İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri ile sağlık ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralılar 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç içerisinde sıkışan ve vücudunun bir çok yerinde kırıklar oluşan otomobil sürücüsü Selim Y., acil ameliyata alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Çorum Ajans)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ