Çorum Mercek Haber

AHL PARK’tan hayatı kolaylaştıran hediye

AHL PARK’tan hayatı kolaylaştıran hediye

AHL PARK AVM, yeni projelerle hizmet vermeye devam ediyor.

HES kodu zorunluluğuyla birlikte, ziyaretçiler için proaktif çözümler geliştiren AHL PARK, ücretsiz olarak ziyaretçilere ‘Hes Kodu Anahtarlığı’ hediye ediyor.

Çorum ve çevre bölgelerden her gün binlerce misafir ağırlayan AHL Park AVM, ziyaretçilerine konforlu ve tam kapsamlı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. 7’den 70’e tüm misafirlerin keyifli vakit geçirdiği, dinamik ve misafirperver ruhuyla hizmet veren AHL PARK, hayatın içinden çözümlerle de ön plana çıkıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı mekânlara girişte ibrazı zorunlu olan HES koduna erişimi kolaylaştırmak isteyen AHL PARK, bu kapsamda ziyaretçilere ücretsiz ‘HES Kodu Anahtarlığı’ hediye ediyor. Kişiye özel olarak AVM içerisinde anında hazırlanan anahtarlıklar ile HES koduna rahatlıkla ulaşmak mümkün.

HES kodu anahtarlıklarıyla birlikte, telefona ihtiyaç duymadan, anahtarlık üzerinde bulunan karekod ile HES kodu okutularak hızlı geçiş sağlanıyor. AHL PARK, bu proje ile akıllı telefon kullanmayan misafirler, çocuk ve yaşlılar, telefona anında erişimi olmayan kişilere kolaylık sağlıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ