Çorum Mercek Haber

Kepçe altında ezilen genç kadın anıldı

Kepçe altında ezilen genç kadın anıldı

Çorum’da geçtiğimiz yıl 30 Mayıs günü karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada belediyeye ait kepçenin altında kalarak 26 yaşında hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk annesi Esra Aktepe, ölüm yıldönümünde ailesi tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

Vefat eden genç kadının oğlu 6 yaşındaki Ali Kayra, annesi için mezarı başında babası Abdullah Aktepe ile birlikte dua etti.

ACI HABER ÇORUM’U YASA BOĞDU

Üzücü kaza, 30 Mayıs 2020 tarihinde Adliye Sarayı civarı İskilipli Atıf Hoca Parkı yanında meydana geldi. Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mavral Sokak’ta yapılan alt yapı çalışmaları kapsamında kepçesi ile geri geri gelerek yolu kapatmaya çalışan kepçe sürücüsü, karşıdan karşıya geçen 26 yaşındaki Esra Aktepe’yi görmeyince kepçe ile altına aldı. Tekerleğin altında kalan genç anne olay yerinde hayatını kaybetti.

KEPÇE OPERATÖRÜ SERBEST KALDI

Yaşanan üzücü kazanın ardından gözaltına alınan kepçe operatörü, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bölgede yeterli düzeyde iş güvenliği tedbirleri alınmadığı için genç bir anne hayattan koparken, kepçe operatörünün serbest bırakılması ailenin acısını daha da artırdı. Genç kadının ölümünün üzerinden tam bir yıl geçerken yargılama süreci ise devam ediyor.

AİLESİ MEZARI BAŞINDA DUA ETTİ

26 yaşındaki Esra Aktepe’nin vefatının birinci yılında ailesi mezarı başında mevlit okuttu. Esra Aktepe’nin küçük oğlu ve eşi Abdullah Aktepe’nin de katıldığı mevlitte Kuran okutularak dualar edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ