Çorum Mercek Haber

Kavga ihbarına gelen polislere pastalı kutlama

Kavga ihbarına  gelen polislere pastalı kutlama

Sungurlu’da Yıldız Pide ve Kebap Salonu işyeri sahipleri Bayram Kanat ve Hacı Mahir Özkürkcü, Polis Haftası dolayısıyla ‘kavga’ ihbarında bulunup, çağırdıkları polislere pasta keserek, sürpriz yaptı.

Yıldız Pide ve Kebap Salonu işyeri sahipleri Bayram Kanat ve Hacı Mahir Özkürkcü, kavga ihbarıyla çağırdıkları polis ekiplerinin Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

10 Nisan Polis Haftası kapsamında Yıldız Pide ve Kebap Salonu işyeri sahipleri Bayram Kanat ve Hacı Mahir Özkürkcü, ülkenin her bir noktasında huzur ve düzeni korumak için gece gündüz fedakarca görev yaparak, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai kavramı olmadan büyük bir özveri sergileyen polis ekiplerini unutmadı.

Polislere İlçede bir sürpriz hazırlamak isteyen Kanat ve Özkürkcü, işyerlerinin önünde kavga çıktığı şeklinde ihbar yaptılar. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler, kavga yerine pasta görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, pastayı keserek, böyle bir organizasyondan dolayı Yıldız Pide ve Kebap Salonu işyeri sahipleri Bayram Kanat ve Hacı Mahir Özkürkcü’ye teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ