Çorum Mercek Haber

Silahlı saldırıda kullanılan pompalı tüfekler ele geçirildi

Silahlı saldırıda kullanılan pompalı tüfekler ele geçirildi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir iş yerinin kurşunlanmasında kullanılan silahlar, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda ele geçirildi.

16 Mart Salı günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde gece saatlerinde otomobil ile işyerinin önüne gelen zanlılar, müzik markete pompalı tüfek ve tabanca ile peş peşe ateş ettikten sonra geldikleri otomobil ile hızla olay yerinden uzaklaşmıştı.

Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ve Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu zanlılar M.Ş. ve M.S.A. kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldıkları adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen 6 kişiyi daha gözaltına aldı. Zanlıların İlçe Emniyet Müdürlüğünde tahkikatı devam ederken, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan adli aramalarda 3 adet pompalı tüfek ve tüfeklere ait 27 adet fişek ile 33 adet tabanca mermisi ele geçirildi. (İHA)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ