Çorum Mercek Haber

“Öğretmenlerimiz geleceğin mimarı, fedakârlığın timsalidir”

“Öğretmenlerimiz geleceğin mimarı, fedakârlığın timsalidir”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklama yaptı.

Öğretmenlerin geleceğimizin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali olduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, “Bizleri yetiştirip, bugünlere gelmemizde emeği olan, ülkemizdeki tüm evlatların yetişmesinde emeği olan ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, görevi başında olan tüm öğretmenlerimize uzun ömürler ve başarı diliyorum” dedi.

Öğretmenler gününün bir anma vesilesi olduğu kadar, öğretmenlere ve öğrencilere ait meselelerin ve genel olarak da eğitim – öğretime ait meselelerin konuşulduğu bir gün olduğunun altını çizen Başkan Aşgın, “Eğitimi, öğretimi, ilmi, tekniği, irfanı; öğrenciyi, öğretmeni kısaca insanı konuştuğumuz bir gün olması hasebiyle Öğretmenler Günü kıymetli bir gün. İnşallah, “Öğretmenler Günü’nde konuşulanlar bu ülkenin, bu şehrin, belediyemiz bünyesindeki eğitim kurumlarımız için hayırlı sonuçlara vesile olur” ifadesini kullandı.

Başkan Aşgın mesajını şu şekilde sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Öğretmenlik dediğimizde aklımıza önce aşk gelir, sevda gelir, fedakârlık gelir. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu ülkenin her coğrafyasında, bu ülkenin evlatları için gayret sarf eden, emek harcayan insanlar akla gelir. Onun için öğretmenliğin bir sevda boyutu vardır.” ifadelerini kullanmaktadır. Öğretmenlerimizin fedakâr çalışmaları, azim, gayret ve çabaları ile çok daha iyi bir Çorum, çok daha güzel bir Türkiye ve daha iyi bir gelecek en büyük güvencemizdir.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, öğretmenlerimize çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ