Çorum Mercek Haber

Pir Baba Sosyal Tesisleri açıldı

Pir Baba Sosyal Tesisleri açıldı

Çorum Belediyesi’ne ait Pir Baba Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tesisi, Çorum Belediyesi işletecek.

Açılış törenine; Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Uzunoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gürsel daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.

Törende protokol üyeleri birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Törende açılış konuşmasını Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe yaptı. Belediyenin yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Kızıltepe, belediye yöneticilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ise Pir Baba Çamlığı’nın kentin merkezi olduğunu kaydetti. Çorumluların hak ettiği hizmeti düşük maliyetle alacağını vurgulayan Aşgın, başka sosyal tesis açmayacaklarını söyledi.

Milletvekili Oğuzhan Kaya ise hükümetin Çorum’a yaptığı yatırımlardan bahsetti.

Milletvekili Kaya, “Hükümetimiz 19 yıl boyunca Çorum’a 20 milyar liralık yatırım yaptı. Sadece şuanda karayollarında 11 şantiyede 3 milyarlık yatırımla devam ediyoruz. Hem sulama hem ulaşım hem milli eğitim hem de sosyal yardımlar yapılıyor. Bunlar yapılırken Çorum’a hızlı trenin gelmesi için her türlü girişimi yapıyoruz. Projesi tamamlanan hızlı trenin de ihalesini yapacağız. Bir an önce tamamlattırıp Delice’den Samsun’a kadar olan kısmı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Biz Çorum’da birliği, beraberliği tesis ederek hizmetlerin daha kolay gelmesi için gayret ediyoruz. Birilerinin dediği gibi hükümetten istediğini alamamış değildir. Hükümet 20 milyarlık yatırımla Çorum’un her zaman yanında olmuştur. Çorum, hükümetin her zaman gözdesi olmuştur” dedi.

Vali Mustafa Çiftçi de Başkan Aşgın’ın göreve geldiği günden bugüne aşkla çalıştığına dikkat çekerek, belediyenin kırsaldaki çalışmalara da destek verdiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri sosyal tesisi gezerek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan bilgi aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ