Çorum Mercek Haber

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına toplu ulaşım ücretsiz

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına toplu ulaşım ücretsiz

Pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanları toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte çok yorucu ve stresli bir ortamda çalışan sağlık çalışanlarını unutmadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak faydalanmaya devam ettiğini vurguladı.

İl Umumi Hıfzıssıhha Toplantısında 21.09.2020 tarihinde de bu uygulamanın ikinci bir talimata kadar devam etmesi kararının alındığını hatırlatan Başkan Aşgın, “Koronavirüs vakalarının şehrimizde de görülmeye başlaması ile birlikte Çorum Belediyesi olarak tüm sağlık çalışanlarımızın yanında yer aldık. Onlara moral vermek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla her                                                      fırsatta desteğimizi ifade ederek ve onlara ‘iyi ki varsınız’ demiştik, demeye devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız tüm toplu ulaşım araçlarından ikinci bir talimata kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, toplu ulaşım hizmeti veren ULAŞ A.Ş’nin de pandemi sürecinde yolcu sayısının çok ciddi oranda azaldığını ve giderlerinin arttığını belirterek, “ULAŞ A.Ş firmamıza daha önce yakıt desteğinde bulunmuştuk. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ