Çorum Mercek Haber

Çorum FK, yeni statta hüsrana uğradı

Çorum FK, yeni statta hüsrana uğradı

Çorum Futbol Kulübü, yeni sezonun ilk maçına yeni statta çıktı. Manisa FK’yı konuk eden kırmızı siyahlı ekip, sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Çorum Yeni Şehir Stadyumu’nda oynanan maçı İstanbul bölgesi hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetti.

Sezona oldukça iddialı transferlerle giren ve son transferleri ile hedefi bir anda zirveye çeviren Çorum FK, yeni standında çıktığı ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Manisa ekibi henüz 9.dakikada Zahit Fındık ile 1-0 öne geçerken, Çorum FK bu gole 3 dakika sonra Eren Tokat’ın muhteşem kafa golü ile cevap verdi. 37.dakikada hakemin ağır bir kararıyla penaltı kazanan Manisa Futbol Kulübü, Nizamettin Çalışkan’ın penaltı golüyle devreye 2-1 önde gitti.

İkinci yarıda iki takımda birçok net pozisyondan yararlanamadı.  Manisa Futbol Kulübü sahaya yayılışı ve oynadığı futbolla göze çok batarken, Çorum Futbol Kulübü ise bazı mevkilerinde sorunlar yaşadı. Kırmızı Siyahlılar rakip kalede gol aradığı sırada verdiği pozisyonla 79. dakikada Ümit Kurt’un attığı golle iki farklı geriye düştü. Maçta başka gol sesi çıkmayınca, Çorum Futbol Kulübü sezonun ve yeni stadyumunun ilk maçında sahadan 3-1 yenik ayrılarak büyük üzüntü yaşadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ