Çorum Mercek Haber

Oğuzlar’da veda töreni

Oğuzlar’da veda töreni

Oğuzlar’da tayini çıkan Oğuzlar Kaymakamı Onur Titiz, Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşcu ve Oğuzlar Mal Müdürü Taha Yalçınöz için veda töreni düzenlendi.

1 yıldır Oğuzlar Kaymakamı olarak görev yapan Onur Titiz’in Uşak Eşme Kaymakamlığı’na tayininin çıkması, 2019-2020 eğitim- öğretim yılında Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Özcan Kuşcu’nun Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Genel İdari Hizmetler Şube Müdürü olarak atanması, İlçe Mal Müdürü Taha Yalçınöz’ün Çankırı Korgan Mal Müdürü olarak atanması dolayısıyla Oğuzlar Belediyesi Altın Koz Sosyal Tesisleri’nde veda töreni gerçekleşti.

İlçeye verdikleri katkılardan dolayı tayini çıkan Kaymakam Onur Titiz’e, Mal Müdürü Taha Yalçınöz’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşçu’ya plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “İlçemize katkı sunmuş 3 değerli insanı kaybetmiş olmanın burukluğunu yaşıyor olsak da sizleri tanımış olmanın, birlikte çalışmış olmanın mutluluğuna eriştik. Gittiğiniz yerlerde hepinize görevinizde başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun, sizlerden sonra görevi devralacak birlikte ilçemiz için çalışacağımız arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Oğuzlar Kaymakamı Onur Titiz’in Uşak Eşme Kaymakamlığı’na tayinin çıkmasının ardından Oğuzlar Kaymakamı olarak Onur Alp Bıçakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşcu’nun tayininin çıkmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Tulu, İlçe Mal Müdürü Taha Yalçınöz’ün tayinin çıkması dolayısıyla İlçe Mal Müdür Vekili olarak Gelir Uzmanı Hakan Çalışkan görev alacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ