Çorum Mercek Haber

Uğurludağ’da Ömer Kiday güven tazeledi

Uğurludağ’da Ömer Kiday güven tazeledi

AK Parti’nin 7. Olağan İlçe Kongreleri devam ediyor. Uğurludağ İlçe Kongresi de yoğun bir katılımla tamamlanırken, mevcut başkan Ömer Kiday güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

Uğurludağ Kongresine; İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Kongrede partililere seslenen İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “AK Parti’nin tarihi milli iradenin müdafaasının tarihidir, teşkilatımızın fedakar üyeleri bu tarihin içinde yerlerini almışlardır. Her seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğiniz sonsuz destek için siz Uğurludağlı hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Bu dava yolunda bugüne kadar hizmet eden tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyor, ahirete irtihal etmiş olanları sevgi, rahmet ve minnetle anıyorum. Güven tazeleyen İlçe Başkanımız Ömer Kiday ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ