Çorum Mercek Haber

Boğazkale AK Parti, Sülün ile devam

Boğazkale AK Parti, Sülün ile devam

AK Parti Boğazkale İlçe Kongresi, açık havada gerçekleştirildi.

7. Olağan kongre sürecini yaşayan AK Parti’de ilçe kongreleri sakin bir ortamda devam ediyor. Pandemi süreci nedeniyle geçmiş yılların aksine az sayıda katılımla düzenlenen kongrelere Boğazkale ve Sungurlu İlçeleriyle devam edildi. Boğazkale’deki kongre ise açık alanda yapıldı.

Kongreye İl Koordinatörü Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Yardımcıları, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Tek listeyle girilen kongrede ilçe başkanlığına Hüseyin Sülün yeniden seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine giden yolda yeni bir yapılanma, yeni bir motivasyon ve yeni bir besmeleyle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ulaşacaklarını söyledi. Bu davaya bugüne kadar hizmet eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Ahlatcı, “İlçe başkanlığına yeniden seçilen ve güven tazeleyen Hüseyin Sülün başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum. 7. Olağan Kongre süreci partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ