Çorum Mercek Haber

Uğurludağ’a TOKİ müjdesi

Uğurludağ’a TOKİ müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ’da yapılacak 158 TOKİ konutu için ihalenin 27 Ekim Salı günü yapılacağını açıkladı.

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Çorum’a dönen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bir yandan Çorum’un sorunları, talepleri ile ilgili çalışmalar yürütürken, bir yandan da kongre süreciyle ilgili çalışmalarını devam ettiriyor.

Ceylan, son olarak da Uğurludağ İlçesi’nde yapılacak yeni TOKİ konutları ile ilgili Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nezdinde görüşmeler yaptı. Ceylan’ın yaptığı girişimler neticesinde ilçenin adeta çehresini değiştirecek ve daha yaşanabilir hale gelmesini sağlayacak yeni projenin ihale tarihi belli oldu.

Ceylan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Uğurludağ’da inşa edilecek olan 158 adet konut, 1 adet, 3 dükkanlı ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin 27 Ekim Salı günü ihalesinin gerçekleştirileceğini duyurdu.

“Uğurludağ ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” diyen Milletvekili Ceylan, Uğurludağ’ın kendileri için çok önemli ilçelerden birisi olduğunu dile getirerek, “Uğurludağ, iktidarımız boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bizlerin hep yanımızda oldu. Bizler de Uğurludağlıların daha yaşanabilir bir ilçeye kavuşmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ