Çorum Mercek Haber

Ücretli usta öğretici alınacak

Ücretli usta öğretici alınacak

Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılında ek ders ücreti karşılığı ücretli usta öğretici başvuruları alınacak.

Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılında merkez ve merkeze bağlı köylerde açılacak olan kurs programlarında  ihtiyaç duyulan alanlarda ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere, geçici kısmi zamanlı “Ücretli Usta Öğretici” görevlendirmesi yapacak.

Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Burhan İncekara, başvurular hakkında şu bilgileri verdi:

“Başvuru işlemleri 1 Eylül – 18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru ile ilgili tüm iş ve işlemler kurumumuzun web sayfasında  http://corumhalkegitim.meb.k12.tr/  ilan edilmiştir.

Posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Başvuru yapmak isteyenlerin belirtilen tarihler arasında ilgili belgelerle müracaat etmeleri gerekiyor. Değerlendirme aşaması Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün yayınladığı EK-2 formu üzerinden yapılacaktır.

Ücretli Usta öğretici görevlendirme puanları 11 Nisan 2018 tarihli ve 30388 sayılı resmî gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumlar Yönetmeliğinin ekindeki Ek-2 formuna göre yapılacağından mevcut belgelerin belirtilen tarihler arasında mutlaka teslim edilmesi gerekiyor.

Eksik bilgi ve belge ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Çorum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde daha önce kurslarda görev alan ve aktif olarak kursu devam edip çalışan usta öğreticilerin de, yukarıda belirtilen tarihler doğrultusunda istenen belgeler ile birlikte başvuruda bulunmaları zorunludur.

Geçmiş dönem için başvuru yapanlar yeni dönem (2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı) için başvurularını yenilemeleri gerekmektedir.

Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklardır.

Ders ücreti karşılığı görevlendirmeler ilgili yönetmelik gereği yapılacaktır. Resmî kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanda lisans mezunu kişiler ve emekli öğretmenler de, belirtilen tarihler arasında Çorum Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ