Çorum Mercek Haber

AK Parti’nin iki ilçe adayı belli oldu

AK Parti’nin iki ilçe adayı belli oldu

AK Parti’nin 7. Olağan İlçe Kongreleri Osmancık ve İskilip kongreleri ile başlıyor. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Osmancık İlçe Başkan Adayı olarak Şerif Okudan’ın ve İskilip İlçe Başkan Adayı olarak ise Yusuf Kaya’nın belirlendiğini söyledi.

Ahlatcı, kongre süreciyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleriyle Teşkilat Başkan Yardımcımız Karadeniz Bölge Koordinatörümüz Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Teşkilat Başkanlığı Koordinatörümüz Yahya Çelik, Kırşehir Milletvekilimiz ve İl Koordinatörümüz Mustafa Kendirli ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 7.Olağan İlçe Kongrelerimizde Osmancık İlçe Başkanlığımıza Adayımız Şerif Okudan ve İskilip İlçe Başkanlığımıza Adayımız Yusuf Kaya belirlenmiştir.

İlçelerimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçe Başkanlığı adaylarımızın göstermiş olduğu tevazü için ayrıca teşekkür ederim. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, genel merkez tarafından aday gösterilen Yusuf Kaya ve Şerif Okudan’ı tebrik ederken, uzun süre ilçe başkanı olarak partilerine hizmet eden Mustafa Lek ve Hakkı Güngör’e de teşekkür etti.

AK Parti’de yaşanan kongre sürecinin tam bir demokrasi şöleni şeklinde devam ettiğini kaydeden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı,  Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla giderken, parti içinde de birlik beraberliğin sürdürüldüğüne vurgu yaptı. Görevi devredecek ve göreve seçilecek ilçe başkanlarının uyum içerisinde  AK Parti’ye yakışır şekilde çalışacaklarından emin olduğunu kaydeden Ahlatcı, her iki ilçede yaşanacak değişikliğin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Osmancık ve İskilip’in yanısıra diğer ilçelerde de kongrelerin AK Parti ruhuna yakışır şekilde yapılacağını dile getiren İl Başkanı Ahlatcı, pandemi süreci nedeniyle kongreleri açık alanlarda sınırlı sayıda katılımla yapılacağını da hatırlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ