Çorum Mercek Haber

Mecitözü halkından Ata’ya saygı

Mecitözü halkından Ata’ya saygı

Milli mücadelenin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Mecitözü ilçesinde de gururla kutlanıldı.

İlçe Kaymakamı Murat Yayabaşı ve İlçe Belediye Başkanı Veli Aylar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okundu.

Büyük Zafer’in yıldönümünü kutlamak ve zafer coşkusunu yaşamak amacıyla Ata’nın huzuruna çıkan Mecitözü halkı, 30 Ağustos’a sahip çıktı.

Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Murat Yayabaşı ve Belediye Başkanı Veli Aylar’ın yanı sıra; AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, CHP İlçe Başkanı Ahmet Bilgin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, CHP İl  Genel Meclisi Üyesi Özcan Çetin, Belediye Meclisi üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İkinci tören ise saat 10.30’da CHP Mecitözü İlçe Başkanlığınca yapıldı. İlçe Başkanlığı da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk sundu.

CHP Mecitözü İlçe Başkanlığı çelengini İlçe Başkanı Ahmet Bilgin sunarken, törene Belediye Başkanı Veli Aylar, İl Genel Meclisi Üyesi Özcan Çetin, eski Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve Mercek Haber Temsilcisi Arif Ulubey,  Mecitözü CHP İlçe  Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Çelenk sunma töreninde vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uydukları görüldü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ