Çorum Mercek Haber

Bayat’ta büyük facia: 5 ölü

Bayat’ta büyük facia: 5 ölü

Çorum’un Bayat ilçesinde yaşanan yangın faciasında 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti.

Arama ve kurtarma çalışmalarında yıkıntılar altında kalan iki çocuğun pencere önünde birbirlerine sarılmış bedenlerine ulaşıldı.

Çorum’un Bayat ilçesinde 4 evin kül olduğu yangında 5 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Bayat İlçesi Yatukçu Mahallesinde bir evde henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, yan evlere de sıçradı. Alevleri gören vatandaşlar durumu ihbar ederken, kendi imkanlarıyla da müdahalede bulundu.

Yangına Bayat Belediyesi İtfaiyesinin yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğü ve İskilip Belediyesi İtfaiyesi de müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucunda söndürülen yangında 5 kişi yaşamını yitirdi.

Dört evde çıkan yangında ilk olarak Ömer Çetin isimli yaşlı vatandaş hayatını kaybetti. Ardından yaşlı adamın eşi kendini dışarı attı, evde bulunan 4 çocuktan Yusuf İçuz ve Elif Naz Çetin, yaşlı kadınla birlikte hastaneye kaldırıldı. Diğer iki çocuğun arama çalışmalarında korunan ümit, çocukların cansız bedenlerine ulaşılmasıyla büyük bir acıya dönüştü.

Arama ve kurtarma çalışmalarında yıkıntılar altında kalan Ela Çetin ve Elif İçuz isimli iki çocuğun pencere önünde birbirlerine sarılmış bedenlerine ulaşıldı. Çocukların acısıyla kavrulan yürekler, kurtarılan iki çocuğun da hayatını kaybettiği haberiyle yangın yerine dönüştü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ