Çorum Mercek Haber

Altın Koz Sosyal Tesisleri’nde Aşçı Yardımcılığı Kursu tamamlandı

Altın Koz Sosyal Tesisleri’nde Aşçı Yardımcılığı Kursu tamamlandı

Oğuzlar Belediyesi tarafından Obruk Barajı’nda hizmet veren Altın Koz Sosyal Tesisleri’nde ” Aşçı Yardımcılığı” kursu tamamlandı.

Kursun tamamlanmasıyla birlikte kursiyerler belgelerini aldı.

Oğuzlar Belediyesi Altın Koz Sosyal Tesisleri ile Oğuzlar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan ve ilçede gençlerin aşçılık alanında gelişiminin ve istihdamının sağlanmasını amaçlayan “Aşçı Yardımcılığı” kursu sonrasında yapılan sınavın ardından gençler aşçı yardımcısı olmaya hak kazandı.

İlçe gençlerinin istihdamının ve gelişiminin önemine vurgu yapan Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “İstihdam sorunları yüzünden geçmişte göç veren ilçemizin kaderini tersine çevirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Altın Koz Sosyal Tesislerimizi her mevsim açık tutarak gençlerin istihdamının önünü açtık. Turizme yönelik projelerimizin onaylanıp hayata geçmesi sonrasında burasının turizmde bölgenin parlayan yıldızı olması sonrası istihdam olanakları daha da artacaktır. Gönül belediyeciliği ile ilçemize hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurslarını tamamlayıp başarılı olan gençlerimizi tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ