Çorum Mercek Haber

Aile Eğitim Merkezi ve Güngörmüşler Konağı açıldı

Aile Eğitim Merkezi ve Güngörmüşler Konağı açıldı

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ile Güngörmüşler Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Restore edilen Abbasoğlu Konağı’nda gerçekleşen törene Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreni Belediye Mehtearan Takımının konseri ile başladı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Milletvekili Erol Kavuncu’nun konuşmasının ardından aniden başlayan yağmur nedeniyle tören yarıda kaldı. Protokol üyeleri, açılış kurdelasını kestikten sonra yapımı tamamlanarak hizmete açılan tesisleri gezdi.

Seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi tarafından restore edildikten sonra Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezi haline getirilen Abbasoğlu Konağının bundan sonra Çorum halkına en güzel şekilde hizmet vereceğini ifade etti.

Aile Eğitim Merkezinde bireysel danışmanlık hizmetleri, grup terapileri ve eğitim seminerleri gibi önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Aşgın, “Aile yapımızın güçlendirilmesine yönelik çalışmalarımıza özel önem veriyoruz” dedi.

Velipaşa Hanı ve Ayakkabıcılar Arastası ve Çorum Kalesinin restorasyonuyla ilgili projeler hakkında da bilgi veren Aşgın, Çorum’un tarihi dokusunun korunmasına yönelik çalışmalara önem verdiklerini vurguladı.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise “Bazıları eleştirir, biz yaparız. Bazıları yıkmaya çalışır, biz gönüllere girmeye çalışırız. Bazıları vatanı parsel parsel satmaya çalışır, biz ceddimize sahip çıkarız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ