Çorum Mercek Haber

Kargı Sebze Pazarı 8 Mayıs’ta açılıyor

Kargı Sebze Pazarı 8 Mayıs’ta açılıyor

Çorum’un Kargı İlçesinde Cuma günleri kurulan ve koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici bir süre kapatılan sebze pazarı, 8 Mayıs 2020 Cuma günü açılıyor.

Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Belediye Başkanı Zeki Şen, alınan kararın ardından pazar yerini kontrol etti.

Kargı ilçesinde her hafta Cuma günü kurulan sebze pazarı, koronavirüs (covid-19)  tedbirleri kapsamında İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nun kararı ile 20 Mart 2020 tarihinde kapatılmıştı.

30 Nisan 2020 tarihinde Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve diğer kurum temsilcileri ile birlikte yapılan değerlendirmede 8 Mayıs 2020 tarihinde pazar yerinin tekrar açılması ve ilk etapta yalnızca ilçede ikamet eden pazarcı esnafların sosyal mesafe kurallarına uyarak tezgah açması kararlaştırıldı.

4 Mayıs 2020 tarihinde toplanan ilçe Hıfzısıhha Kurulu, açılacak olan pazar yerinin hangi tedbirler altında açılacağını belirledi.

Alınan kararın ardından Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile birlikte pazar yerini kontrol ederek, alınması gereken önlemler ve 8 Mayıs Cuma günü sebze pazarının sorunsuz bir şekilde açılması için gereken tüm tedbirleri belirlediler. (İbrahim Efe)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ