Çorum Mercek Haber

“3 Mayıs, Türk Milliyetçilerinin bayramıdır”

“3 Mayıs, Türk Milliyetçilerinin bayramıdır”

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Başkan Şahiner, 3 Mayıs’ın Türk gençliğinin mücadele azmi, milli varlığa ve değerlere sahip çıkma bilinci, Türk milliyetçiliğinin siyasi ve sosyal bir harekete dönüşümünün temellerinin atıldığı önemli bir gün olduğunu dile getirdi.

Şahiner, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“3 Mayıs; Türk Milliyetçilerinin bayramıdır. Türk Milletini ilimde, maneviyatta, teknikte en yükseğe çıkarma hamlesidir. 3 Mayıs 1944 yılından itibaren anılmakta olan Türkçülük Günü Türk-İslam davasına gönül veren herkes için büyük önem taşımaktadır. 3 Mayıs’ta ortaya konan milli duyarlılık ve direniş, büyük Türk Milliyetçilerinin yeniden doğduğu, güçlü bir ilham kaynağı, önemli bir örneği teşkil etmektedir.
Türk Milleti; örf ve adetlerimizin, değerlerimizin gelişmesi ve gelecek kuşaklara intikali için üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu büyük bir onur ve gururla yerine getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir. Türk Milliyetçileri sağ ve var olduğu sürece bu vatan bölünmeyecek! Bu mücadele bitmeyecek! Allah’ın izniyle bu bayrak gönderden inmeyecek ve bu dava sonsuza dek yaşayacak, yaşatılacaktır.
Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir.” sözünü kendimize ilke edindik.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milletini sevmek, yüceltmek ülküsünü yaşayan, yaşatmaya çalışan başta merhum Başbuğ Alparslan Türkeş olmak üzere, Hüseyin Nihal Atsız ve Türk milletine gönül vererek yolumuzu aydınlatan bütün milliyetçi kahramanları rahmet ve minnetle anıyor; büyük Türk milletinin 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyorum.” Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ