Çorum Mercek Haber

Hayvanların keyfi yerinde

Hayvanların keyfi yerinde

Çorum Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan hayvan kafeslerinde tamir ve tadilat işlemlerini tamamladı.

Sokak hayvanlarının tedavi işlemleri süresince müşahede altında tutulduğu Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan kafeslerin çatıları yenilendi.

Kafeslerin zarar gören, yıpranan kısımları tamir edildi ve boyandı.

Hayvanların daha rahat ve konforlu bir ortamda gözlem altında tutulmaları için özen gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, klimalı kafesler sayesinde hayvanların yazın serin, kışın da sıcak ortamlarda müşahede altında tutulduğunu vurguladı.

Tuncel, “Belirli aralıklarla merkezimizde bulunan hayvan kafeslerinin bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Kış ayları sebebiyle zarar gören kafes çatılarını değiştirdik, kafeslerin zarar gören bölümlerini onarıp boyama işlemlerini yaptık. Hayvan dostu bir belediye olarak sokak hayvanları ve yaban hayvanlarına yönelik çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.

Çorum Belediyesi, geçici hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezinde yaptığı çalışmalarla birlikte sokak hayvanlarına ve kış aylarında da yaban hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalarla her kesimden insanın takdirini kazanıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ