Çorum Mercek Haber

“Uyanık olalım, fitneye-fesata geçit vermeyelim”

“Uyanık olalım, fitneye-fesata geçit vermeyelim”

Türk-İş Çorum İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, Türk milletinin uyanık olmasını, dimdik ayakta durmasını, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen kötü niyetli mihraklara ve dış güçlere karşı dikkatli olmasını istedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Sefer Kahraman, “Çanakkale Deniz Zaferi; 18 Mart 1915 tarihinde Türk milletinin bağımlılık, özgürlük  ve yeniden varoluş mücadelesi karşısında yedi düvele karşı vermiş olduğu büyük zafer ile “Çanakkale geçilmez” dedirten bir ulusun yeniden var oluşunun adıdır” dedi.

Kahraman, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Çanakkale ruhundan ilham ve feyz alamamış gafillerin ve milli duyguları körelmiş mihrakların kökü dışarıda, ucu ve uzantıları hala içeridedir. Tıpkı 105 yıl önceki gibi bugün de aziz milletimiz, vatanına yönelmiş her türlü tehditlere karşı uyanık olmalı, dimdik ayakta durmalıdır. Tankıyla, topuyla, dönemin en yüksek teknoloji ile Çanakkale’yi geçemeyen emperyalist güçlerin, günümüzde de, yine aynı emellerle, enerji yer altı ve yer üstü kaynakları ele geçirmek için ülkemizin bulunduğu coğrafyaya saldırmaktadır. Bugün de etnik, dini ve siyasi temelli olarak Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü kötü niyetli girişimlerin farkında olunmalı ve asla bunlara izin verilmemelidir. Bugüne kadar vatan ve milleti uğruna şehit düşmüş ecdadımızı, bugün de aynı uğurda canlarını feda eden kahraman evlatlarımızı, gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz, ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ