Çorum Mercek Haber

Atak’tan ilçe örgütlerine teşekkür ziyareti

Atak’tan ilçe örgütlerine teşekkür ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Adayı Güngör Atak, ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerine Mecitözü İlçe Örgütü ile başlayan Atak, daha sonra Bayat, İskilip, Uğurludağ, Alaca, Sungurlu, Laçin, Oğuzlar ve Dodurga İlçe Örgütlerini ziyaret etti.

Seçimlerin artık geride kaldığını, seçilen yeni yönetime hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini bildiren Atak, “şimdi hep birlikte mücadele etme, demokrasiye sahip çıkma zamanıdır” dedi.

23 Şubat Pazar günü yapılan İl Kongresi’nde İl Başkanlığına aday olan ancak seçimleri kazanamayan Güngör Atak, çalışma arkadaşları ile birlikte ilçe örgütlerine teşekkür ziyareti düzenliyor.

“SEÇİMLERE 1 GÜN KALA ÇIKIP 100 OY ALMAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIDIR”

Beraberinde eski İl Başkan Yardımcıları Bağdat Erzurumlu, Serpil Topal Yıldız, Ahmet Ceyhan ve Aslan Kaya ile birlikte CHP İlçe Başkanlarını ve delegeleri ziyaret eden Atak, seçimlere 1 gün kala adaylığını açıklamasına rağmen gerek ilçelerden, gerekse Çorum Merkezden önemli bir destek aldığını, seçimlere katılan 275 delegeden 100’ünün oylarını almanın kendisi için büyük önem taşıdığını, parti içi demokrasine sahip çıkan tüm ilçe başkanlarına ve partililere teşekkür ettiğini söyledi.

Atak ve beraberindekiler; Bayat İlçe Başkanı Metin Hıdır, İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var, Uğurludağ İlçe Başkanı Hünkar Akburu, Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen, Oğuzlar İlçe Başkanı Süleyman Şenol ve Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Biçer ile görüşme yaptı.

Atak, “hep birlikte demokrasi havasında bir kongre yaşadık. Sizler demokrasiye sahip çıkma adına kongremize katılarak oylarınızı kullandınız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her üyesi, her delegesi, her yöneticisi bizim için çok değerlidir. Artık seçimler geride kaldı. Yeni yönetimin partimizi iktidara taşıma mücadelesine hep birlikte omuz vermek, yeni il başkanının etrafında kenetlenmek zorundayız. Parti içi çekişmeleri bir tarafa bırakarak; oldukça zor günler yaşayan ülkemizde halkın umudu olan CHP’yi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmak durumundayız” şeklinde konuştu.

“PARTİNİN BİR NEFERİYİM”

Çalışma arkadaşlarıyla birlikte parti içerisinde demokrasi yaşatmak amacıyla göreve talip olduklarını, bu süreçte kendilerine destek veren – vermeyen bütün partililere teşekkür ettiklerini, kimseye kırgınlıklarının, küskünlüklerinin olmadığını dile getiren Atak, demokrasiye sahip çıkan tüm CHP’li delegelere teşekkür ederek, “partinin bir neferi olarak bundan sonra bana ve çalışma arkadaşlarıma verilebilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazırım. Partim için çalışmaya, iktidar mücadelesine omuz vermeye devam edeceğim” ifadesini kullandı.

CHP İlçe Başkanları ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Kongresinin büyük bir olgunluk içerisinde tamamlandığını, bundan sonraki süreçte partinin başarı oranının artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini, ilçe örgütü olarak hiçbir zaman görevden, çalışmaktan kaçınmayacaklarını, üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ