Çorum Mercek Haber

“İhaneti ve alçaklığı asla unutmayacağız”

“İhaneti ve alçaklığı asla unutmayacağız”

Türk-İl Çorum İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, Türk milletinin kendisine yapılan ihaneti ve alçaklığı asla unutmayacağını ve hesabını soracağını söyledi.

İdlib’te Regaib Kandili gecesi 33 askerin şehit edilmesi ve 32 askerin yaralanması üzerine bir açıklama yapan Sefer Kahraman, Türkiye’nin derin bir acıya boğulduğunu kaydetti.

Kahraman’ın açıklaması şu şekilde:

“Yüce Türk milletinin geleceği, vatan topraklarının korunması, sınır güvenliğimizin sağlanması için İdlib’te bulunan askerlerimize düzenlenen saldırı sonucu 33 kahraman evladımız şehit edilmiş, 32 askerimiz yararlanmıştır. Canımız yanıyor, yüreğimiz kan ağlıyorken, uluslararası toplumun yine sessiz ve seyirci kalarak ayı postuna bürünmüş vahşi kapitalizmin ayak sesleri, ülkemizin değil bölgemize de yapılan ihanet ve alçaklığın ta kendisidir.

Milli güvenliğini koruyan milyonlarca mazlumun yanında olan Türkiye’nin, savaş suçlusu ülkelerin doğrulttukları namluları asla unutulmayacaktır. Şu cihanda bir asker daha yoktur ki, milli güvenliğini namus bilip, vatanı için tüm cihana göğüs gerebilsin. Şu cihanda bir ana daha var mıdır ki, vatanın bekası için evladını, al bayrağın gölgesine emanet edebilsin.

Acısını derinden hissettiğimiz bu hain saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve kederli ailelerinin başı sağolsun.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ