Çorum Mercek Haber

Kamu-Sen’den Ilgaz turu

Kamu-Sen’den Ilgaz turu

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, günübirlik Ilgaz turu düzenledi.

Konfederasyona bağlı sendikaların üyelerine yönelik düzenlenen Ilgaz gezisine 140 üye katılırken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, gezi hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

“Sosyal sendikacılık gereği gezilerimizin devam edeceğini özellikle belirtmek istiyorum. İçten, sıcak ve samimi bir yuva olan Türkiye Kamu-Sen, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle eğitim çalışanlarının takdirini kazanmaya devam ediyor. Ilgaz gezimize katılarak günümüzü ve gönlümüzü şenlendiren tüm üyelerimiz ve ailelerine, davetimize icabet eden misafirlerimize, ayrıca emeği geçen gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Türk Eğitim Sen, milli ve manevi değerleri ön planda tutarak yaptığı sendikacılık anlayışında çalışanların özlük ve mali haklarının iyileştirilmesi çalışmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de büyük önem vermektedir. Bu amaçla da çeşitli sosyal ve kültürel etkinlik düzenleyerek sendikacılık bağlamında bir farkındalık oluşturarak öncü sendika olmuştur.

İTALYA GEZİSİ DÜZENLENİYOR

Türk Eğitim-Sen olarak yaz tatili döneminde  (06 Temmuz)  İtalya  gezisi düzenleyeceğiz.  9 gece 10 gün sürecek olan İtalya gezimiz için ayrıntılı bilgi almak isteyen herkesin sendikamıza uğramaları yeterlidir. Katılım için  başvurular sendikamızda alınmaktadır.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ