Çorum Mercek Haber

İlhan, İYİ Parti Merkez İlçe’ye aday

İlhan, İYİ Parti Merkez İlçe’ye aday

Çorum’da müteahhitlik ve hayvancılık sektörüyle uğraşan Yunus Emre İlhan, 16 Şubat Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Kongresi öncesi başkan adaylığını açıkladı.

İYİ Parti’nin Merkez İlçe Kongresinde mevcut başkan Erkan Yıldız ile Yunus Emre İlhan’ın yarışması bekleniyor. Erkan Yıldız’dan sonra Yunus Emre İlhan da parti binasında düzenlediği basın toplantısının ardından başkan adaylığını açıkladı.

Parti üyelerinin katılımı ile başkan adaylığını kamuoyuna duyuran İlhan, şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına, Türk milletine başsağlığı dileyerek açıklamasına başladı.

Yunus Emre İlhan, açıklamasında şunları söyledi:

“Söylenecek çok sözün olduğu, acımızın içlerimizi kavurduğu bu günde, önemli ve şerefli bir göreve talip olduğumu açıklamak üzere sizlerin karşısına geçmiş bulunmaktayım. Yolumuz uzun, davamız zorludur. Üzerimize düşen görev, fedakarlık gerektiren bir görevdir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için azimle, heyecanla ve aşkla çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemizi yönetmeye talip olan “İYİ’ler kazanacak” sloganıyla ilk günkü aşkla, heyecanla yola devam eden partimiz, 16 Şubat Pazar günü 2. olağan kongresini gerçekleştirecektir.

Bu kutlu yürüyüşte Çorum Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğumu siz gönül dostlarıma, dava arkadaşlarıma, parti üyelerimize, tüm Çorumlu hemşehrilemize ve kamuoyuna ilan ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ