Çorum Mercek Haber

Milli Takımı gururla temsil etti

Milli Takımı gururla temsil etti

İstanbul’da 3 Şubat’ta başlayan 7. Uluslararası Turkish Open Taekwondo Turnuvasında Çorumlu Taekwondocu Buse Meryem Kazak, Milli Takım adına yarışarak ülkemizi ve Çorum’u milli sporcu olarak temsil etti.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından WOW İstanbul Otel’de düzenlenen, 7. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasında toplamda 52 ülkeden 2 binin üzerinde sporcu mücadele etti.

Buse Meryem Kazak’ın babası ve hocası olan Rafet Kazak, kızının başarısından son derece memnun olduğunu ifade ederek, “6-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da devam eden 7. Turkish Open Uluslararası Poomsea Taekwondo Şampiyonasın’da Kızım Buse Meryem Kazak Milli Takım adı altında yarışarak ülkemizi ve Çorum ilimizi milli sporcu olarak temsil etmiştir. Kendisine göstermiş olduğu gayret ve emeğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca her zaman yanımızda olan, emeğini esirgemeyen Sakarya Atakan Spor Kulübü Ümitler Teknik Kurul Üyesi Milli Takım Antrenörü Sayın Ümit Al hocama da teşekkür ederiz. Nice başarılara hep beraber Allah nasip etsin” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ