Çorum Mercek Haber

MHP Merkez İlçe’de Büzkaya dönemi

MHP Merkez İlçe’de Büzkaya dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Merkez İlçe Başkanlığına Reşit Büzkaya atandı. Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve yönetiminin görevden alınmasının ardından Merkez İlçe Başkanlığına genel merkez kararıyla Reşit Büzkaya getirildi.

MHP Çorum Merkez İlçe Başkanlığına Genel Başkan Devlet Bahçeli ve MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın tarafından Reşit Buzkaya’nın atanması nedeniyle parti binasında devir teslim töreni yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Reşit Büzkaya, genç, dinamik ve inanmış siyasi kadro ile gece-gündüz yorulmadan çalışacaklarını belirterek, Çorum’u özlediği ve hak ettiği ‘memleket için siyaset’ ve ‘millet için hizmet’ anlayışına kavuşturacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın ruhuna ve milli hedeflerine zarar verecek her türlü tutum ve davranışla mücadele edeceklerini vurgulayan Büzkaya; “İstisnasız her insanımıza ulaşıp, mazlumun ve masumun sesi olan, hak ve adaletin savunucusu olan bir siyaset anlayışı ortaya koyacağız.” dedi

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ise Büzkaya ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, yaklaşık 4 ay önce MHP İl Başkanı olarak göreve başladıklarını ve 4 ayda Milliyetçi Hareketin sancağını daha ileri taşımak için durmadan yorulmadan çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı.

Karapıçak; “makamlar sayesinde yükselen değil, makamları yükseltmektir gayemiz. Kırmadan, kırılmadan, dargınlığa yer olmadan her geçen gün birliğimizi kuvvetlendirerek geleceğin Milliyetçi Türkiye’sine bilge liderimiz  Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikamette daha güçlü yürümek amacındayız. Merkez İlçe Başkanlığı’nın bayrağını devralan yeni Merkez İlçe Yönetimimize başarılar diliyorum. Bugüne kadar teşkilatlarımızda görev yapmış, sancağı bugüne kadar taşımış bütün arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ