Çorum Mercek Haber

Ulaş Tokgöz, mazbata alarak görevine başladı

Ulaş Tokgöz, mazbata alarak görevine başladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ulaş Tokgöz, mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Merkez İlçe Olağan Kongresi’nde İsmail Kalender ve Rıdvan Samsunlu ile girdiği başkanlık yarışında delegelerin 183’ünün oyunu alarak başkan seçilen Ulaş Tokgöz, bugün ilk olarak ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Mazbata törenine; İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, eski Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, İl ve Merkez İlçe yönetimi, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Mazbata töreninde konuşan İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, ilçe kongrelerinin tamamlandığını, İl Kongresinin ise 23 Şubat 2020 Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Ulaş Tokgöz’ün partinin bayrağını yukarılara taşıyacağına inandığını vurgulayan Tüfekçi, yeni yönetime başarılar diledi.

Yeni Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ise CHP’nin yerelde ve genelde iktidar olması için çaba göstereceklerinin altını çizerek hak, hukuk ve adalete her zaman önem vereceklerini kaydetti.

Tokgöz, ardından da parti binasına geçti. Burada Kemal Kılıçdaroğlu Toplantı Salonu’nda devir-teslim töreni yapıldı. Konuşmaların ardından eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, partinin anahtarını, mührünü ve defterini Ulaş Tokgöz’e teslim etti.

İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, parti binasındaki törende yaptığı konuşmada geride kalan merkez ilçe kongresinde demokratik bir şekilde yarışan adaylara ve 2 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten İsmail Kalender’e verdiği hizmetlerden dolayı  teşekkür etti. Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz’ü de tebrik ederek, kongrede kazananın CHP olduğunu dile getirdi.

Ulaş Tokgöz de kongre sürecinde kendisine destek olan tüm partililere ve kendisine oy vererek bu göreve layık gören delegelere teşekkür ederek, partisini iktidara taşımak için ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden çalışacaklarının sözünü verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ