Çorum Mercek Haber

Kurtulmuş ve Kahraman, Çorum’a geliyor

Kurtulmuş ve Kahraman, Çorum’a geliyor

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çorum’a geliyor.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Ankara’da düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldı. Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur’un da hazır bulunduğu toplantı sonrasında çeşitli görüşmeler yaptı.

Ahlatcı’nın görüştüğü isimlerden biri de Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş oldu.

İl Başkanı Ahlatcı, görüştüğü Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’u İskilipli Atıf Hoca Anma Programına davet ettiğini açıkladı.

Kurtulmuş’un da bu davete katılma sözü verdiğini belirten İl Başkanı Ahlatcı, Kurtulmuş ile birlikte TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın da anma programı için Çorum’a geleceğini kaydetti.

Kurtulmuş ve Kahraman’ın 13 Şubat 2020 tarihinde Çorum’a geleceğini ifade eden Ahlatcı, geceyi Çorum’a geçirecek olan Kurtulmuş ve Kahraman’ın İskilipli Atıf Hoca Anma Sempozyumunun yanısıra çeşitli programlara katılıp, ziyaretlerde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Ahlatcı ayrıca Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile eski Devlet Hastanesinin yeniden faaliyete geçmesi ile ilgili son durum hakkında istişarede bulundu.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile de görüşen Ahlatcı, ilimizde yapılacak olan acemi birliği çalışmalarının son durumu hakkında bilgi aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ