Çorum Mercek Haber

Mecitözü’nde ilk kez tekvando kuşak sınavı

Mecitözü’nde ilk kez tekvando kuşak sınavı

Mecitözü’nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan tekvando kursuna katılan kursiyerler, ilk defa tekvando kuşak sınavına katıldı.

Mecitözü tarihinde ilk defa tekvando kuşak sınavı yapılırken, sınav, Bahar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Hasan Çalışkan’ın komisyon başkanlığında gerçekleştirildi.

Sınav sonucu 11 sporcu ile bir üst kuşağa terfi edildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ateş’in de komisyonda görev aldığı kuşak sınavı oldukça çekişmeli geçti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ateş, sporcuları gelecekte ringlere taşıyacağını bildirerek, önümüzdeki günlerde tekvando ile ilgili Mecitözü’nde bir organizasyon yapacağının müjdesini de verdi.

Mecitözülü sporcular ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği tekvando kuşak sınavına Bahar Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile beraber yaklaşık 33 sporcu ter döktü. Başarılı olanlar ilk üst kuşağa terfi edildi. Bu vesileyle sporcular önümüzdeki günlerde ikinci kuşak sınavı için çalışmalarına başladı.

Kuşak sınavına komisyon üyesi olarak Antrenör Hasan Çalışkan, siyah kuşak Sadık Bellek, Arap Can Biçer, Erol Ateş ve Mecitözü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru katıldı. Mecitözü Milli Eğitim Müdürü Doğru, bu tür kursların artarak  devam edeceğini bildirerek, “Mecitözü tekvando branşında da liglerdeki yerini alacak. Bizler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman desteğimizi vereceğiz” diyerek, Mecitözü Kaymakamı İlyas Öztürk’e spora ve sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ