Çorum Mercek Haber

Vali Çiftçi, OKA Dönem Başkanı oldu

Vali Çiftçi, OKA Dönem Başkanı oldu

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)’da Yönetim Kurulu Başkanlığı Amasya’dan Çorum’a geçti.

OKA 2020 Ocak ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Amasya Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin evsahipliğinde, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Çorum’da gerçekleştirildi.

Daha sonra Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği (YHKB) Meclis ve Olağan Encümen Toplantısı yapıldı.

Geçtiğimiz yıl başkanlığı yürüten Amasya Valisi Osman Varol, görevi 2020 yılı için Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye devretti.

Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat’ı kapsayan faaliyet alanında 2019 yılında son derece başarılı hizmetler yapıldığını belirten Amasya Valisi Osman Varol, “Bilindiği üzere “Ajansımızda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi alfabetik sıraya göre ve birer yıl olmak üzere bölgemizdeki 4 ilimizin Sayın Valileri tarafından yerine getirilmektedir. Bu kapsamda 2020 yılı dönem başkanlığı Çorum Valiliğimiz tarafından yürütülecektir.

Bu süre zarfında Samsun Valimiz Osman Kaymak da Başkanvekilliği görevini üstlenecektir. Bu vesile ile 2019 yılı boyunca süren bizim dönem başkanlığımız süresince bize her türlü desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize ve Kalkınma Ajansımız tarafından kuruluşundan bugüne kadar başarıyla yürütülen tüm çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Ajansımızın çalışma ve hizmetlerinin aynı hızla ve daha büyük başarılarla devam edeceğine inanıyorum” dedi.

OKA Yönetim Kurulu Başkanlığı Çorum’dan sonra Samsun’a geçecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ