Çorum Mercek Haber

Gazeteciler, Hitit Kaymak Cafe’nin konuğu oldu

Gazeteciler, Hitit Kaymak Cafe’nin konuğu oldu

Çorum Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant yöneticileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çorum basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bahabey Caddesi üzerinde Fenomen AVM yanında hizmet veren Hitit Kaymak Cafe Restaurant işletmecileri, basın mensuplarını konuk ederek, hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı, hem de yerel konular üzerinde sohbet etti.

İşletme yetkilileri Hüseyin Gül, Hüseyin Özgür Gül ve İşletme Müdiresi Buket Gülüstan başta olmak üzere bazı yetkilerin katıldığı sohbet toplantısına çok sayıda basın mensubu katıldı.

Program sırasında bir konuşma yapan Hüseyin Özgür Gül, Hitit Kaymak Cafe Restaurant olarak tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını söyledi.

Gül, “Ülkemizde ve dünyada mesleğin tüm zorluklarına göğüs gererek görevini yerine getiren siz değerli basın mensuplarının yaşantımızdaki yeri kesinlikle yadsınamaz” dedi.

Gül, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Hakkın, adaletin kurulması ve korunması, insan yaşamının, insanca sürdürülebilmesi için 4. kuvvet olarak anılan basın olgusunun varlığına büyük ihtiyaç duyulduğu aşikardır. Bizler Hitit Kaymak Cafe Restaurant olarak bu anlamlı günde siz değerli basın mensuplarımız ile bir arada bulunmak istedik. Çağrımıza kulak verip ‘Uygarlığın Lezzete Açılan Kapısı Hitit Kaymak Cafe Restaurant’da sizlerin onuruna tertip ettiğimiz bu etkinliğimize katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

“KÜLTÜR VE SANATA HER ZAMAN ÖNEM VERECEĞİZ”

Hitit Kaymak Cafe Restaurant olarak yaptıkları yeniliklerden ve kampanyalardan da bahseden Gül, “Yakın tarih etkinliklerimizden de kısaca söz etmek isteriz. Kültür ve sanata her zaman destek olma isteğimiz doğrultusunda 18 Ocak Cumartesi günü aileler için verilecek olan ‘Serpme kahvaltı’nın ardından çocuklara tiyatro etkinliğimiz olacaktır. İki kişilik serpme kahvaltı beraberinde bir çocuk dahil olarak etkiliğimizin toplam fiyatı 75 lira, iki kişilik serpme kahvaltı artı iki çocuk 90 lira olacaktır. Farklı sayı seçenekler için vatandaşlarımıza Hitit Kaymak Cafe Restaurant olarak tüm kolaylıkları yapacağımızı elbette söylemeliyiz. Bu vesile ile gününüzü bir kez daha kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE % 10 İNDİRİM UYGULUYORUZ”

Hitit Kaymak Cafe olarak Çorum’da ilkleri yapmaya çalıştıklarını ifade eden Gül, “İşletmelerinde öğretmen ve öğrencilere % 10 indirim uyguluyoruz. Öğretmen ve öğrenciler kimlik kartını gösterdiği an kasamızda % 10 indirim uyguluyoruz. Kimliğini göstermesi bizim için yeterlidir. Bundan sonra da basına %15 uygulayacağız” diye konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZE AİLE KARTI ÇIKARTIYORUZ”

Müşterileri içinde aile kartı uygulaması başlattıklarına değinen Gül, “Ailelerimiz içinde banka kredi kartına benzer isme özel aile kartı çıkartıyoruz. Müşterilerimizin kartı kasaya okutuluyor, müşterimiz kasaya geldiği zaman kimliği okutulduğu an otomatikman % 10 indirim sağlanmış oluyor. Başka işlem yapmasına ya da söylemesine gerek kalmıyor. Bu zamana kadar bin müşterimize bu kartlarımızdan dağıttık. Bunu da Çorum’da ilk bizim yaptığımızı düşünüyoruz. Bugünden itibaren tüm basın mensuplarımıza da % 15 indirim uygulayacağız” dedi.

“30 BİN ADET İNDİRİM BROŞÜRÜ DAĞITIYORUZ”

Ayrıca Çorum için indirim broşürü hazırladıklarını belirten Gül, “Bu broşürden şu anda Çorum’da 30 bin adet dağıtıyoruz. Bu kartla işletmemize gelen müşteri indirim kuponunu kesip kasada verdiği zaman 100 TL ve üzeri hesaplarında 10 TL indirim sağlanacaktır. 100 TL’nin altında olan hesaplarda ise % 10 indirim uygulayacağız” şeklinde konuşmasını tamamladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ